Dag 2023 en hallo 2024

Gelukkig 2024

Allereerst voor iedereen die ons volgt een gelukkig, gezond, ontspannen, creatief en avontuurlijk 2024. Natuurlijk hoopt team Klomp Sy Huis dat het jaar u brengt waarop u hoopt.

Kleine terugblik

Het jaar 2023 was een mooi jaar voor Klomp Sy Huis. We verhuurden Klomp Sy Huis voor het 5e jaar. Veel gasten hebben het afgelopen jaar ons weer gevonden om een ontspannen vakantie op de Veluwe te beleven. Het weer zat niet erg mee. Het was volgens de weerdeskundigen het natste jaar ooit gemeten. Maar dat weerhield de gasten er niet van om in Klomp Sy Huis vakantie te komen vieren.

We hadden vele soorten gasten en de meesten waren tevreden met alles. We hadden gasten uit Nederland, België, Duitsland en zelfs Australië. We hadden stellen, gezinnen, vrienden en zakenmensen.

Vooruitblik

In 2024 hebben we de eerste gasten al mogen ontvangen. Er zijn al boekingen voor de mei vakantie en de zomervakantie.

We willen kijken of we in 2024 Klomp Sy Huis binnen op sommige plekken een verfbeurt kunnen geven. In overleg met de elektricien willen we proberen een leiding aan te laten leggen voor een inductie kookplaat.

We moeten nodig nieuwe foto’s maken van binnen en buiten. We denken na over een speciale welkom attentie die past bij het thema van Klomp Sy Huis.

Vertrouwde service blijft

Mensen die bij ons geboekt hebben weten dat Klomp Sy Huis staat voor service. We bieden mensen de mogelijkheid om zelf hun bedlinnen en/of handdoeken mee te nemen. Dit omdat we vinden dat gasten niet verplicht moeten worden dit af te nemen.

Voor mensen met kinderen blijft natuurlijk ons hele kinderpakket (kinderstoel, babybadje, luieremmer, potje, brilverkleiner, opstapje en campingbedje) gratis beschikbaar. We hebben ook allerlei kinderspeelgoed en natuurlijk de trampoline in de tuin. Sinds kort hebben we boven ook een traphekje.

Honden blijven in Klomp Sy Huis nog steeds welkom. Als hun baasjes het goed vinden krijgen ze ook nog iets lekkers.

Tijdens uw verblijf zijn wij als team Klomp Sy Huis altijd beschikbaar als er iets stuk gaat of voor een andere vraag.

Klomp Sy Huis

Klomp Sy Huis Logo

Vaatwasser stuk, verschillende soorten gasten, gastenboek en nog veel vrij.

Vaatwasser stuk

Sinds september is onze vaarwasser in Klomp Sy Huis stuk. Onze vaste monteur Spelt witgoed is komen onderzoeken wat het probleem was. Na zijn onderzoek is hij erachter gekomen dat de afdichtingsring onderin de vaatwasser los zat. Daarom lekte de vaatwasser steeds water. De monteur had zoiets nog nooit mee gemaakt en ons vermoeden is dat iemand de vaatwasser onderin heeft open gemaakt zonder het ons te melden.

De monteur heeft geprobeerd om de vaatwasser te maken, maar moest toch een nieuw onderdeel bestellen. Dat onderdeel laat een poos op zich wachten, omdat er moeilijk aan te komen is.

We vinden het heel vervelend dat we onze gasten geen vaatwasser kunnen aanbieden nu. Maar vervelender is dat mensen niet melden aan ons als er iets stuk gaat.

Verschillende soorten gasten

In Klomp Sy Huis komen verschillende soorten gasten. We hebben stellen gehad, gezinnen, vrienden, ouder en kind en mensen die alleen komen. Over het algemeen laten de gasten het netjes achter en zijn weinig echte klagers. In de tijd die we nu verhuren hebben we een paar gasten gehad die het huis erg smerig hadden achter gelaten en niet zo netjes en zuinig op onze spullen waren.

We zijn als team Klomp Sy Huis vrij makkelijk, maar vinden het wel erg fijn als mensen aan ons melden als er iets kapot is. Een glas of beker die stuk gaat kan gebeuren. Als er tijdens het verblijf van een gast iets kapot is proberen we het eigenlijk meteen te maken als we dat kunnen.

In de loop van de tijd dat we Klomp Sy Huis verhuren heeft Gertjan meerdere verwarmingsknoppen moeten vervangen. Ook hebben de insteekgrendels op de achterdeur zwaar te verduren gehad. Dat zijn van die dingen waarvan wij als team zeggen, hoe kan dat nou. We zijn zuinig op Klomp Sy Huis en hopen dat gasten dat ook zijn.

Gastenboek

In Klomp Sy Huis staat op tafel een gastenboek en wat lekkers als welkom. We vinden het erg leuk als mensen in dat boek schrijven. Sommige gasten doen dat ook en andere niet. Het is fijn om te horen hoe het verblijf van onze gasten was. Sommige mensen schrijven grappige verhaaltjes, andere gasten een paar zinnen en we hebben een paar tekeningen gehad van kinderen die zijn geweest.

Er zijn gasten die een beetje klagen in hun verhaal. Dat vinden we wel jammer, dat horen we liever persoonlijk van de gast. Vooral omdat we dan op het moment zelf iets kunnen doen aan de klacht.

Voor iedereen die nog geen vakantie heeft geboekt

Zomervakantie is in aantocht. Dan is fijn als je een plek hebt waar je je heerlijk kunt ontspannen. Dat kan bij Klomp Sy Huis op de Veluwe. We hebben nog plekken in juli en augustus.

Plekken in juli

In juli hebben we van maandagmiddag 10 juli t/m zaterdagmorgen 15 juli vrij. Ook de dagen maandagmiddag 24 juli t/m zaterdagmorgen 29 juli ongeboekt.

De nachtprijs voor deze dagen is €95,- : Als u voor 6 nachten boekt dan komt de prijs op €640,- (inclusief €70 schoonmaakkosten). Boven op de prijs komt nog wel de toeristenbelasting, die is voor 4 personen (boven de 3 jaar) dan €30,-.

Klomp Sy huis

Plekken in augustus

In augustus hebben we vrijdagmiddag 4 augustus t/m vrijdagmorgen 11 augustus open staan. En de dagen maandagmiddag 28 augustus t/m zondagmiddag 3 september.

Voor alle dagen geld de nachtprijs van €95,-: Als u de week van 4 t/m 11 augustus boekt komt de prijs op €640,-(inclusief €70,- schoonmaakkosten) . Boven op de prijs komt nog wel de toeristenbelasting. De toeristenbelasting voor 4 personen is dan €30 .

Extra kosten

Bedlinnen en/of handdoeken mag u bij Klomp Sy Huis zelf meenemen. Op al onze bedden liggen matrassen van 90×200 en dekbedden van 90x 200.

Bedlinnen en/of handdoeken hebben we te huur als u dat wilt. Hieronder de huurprijzen voor bedlinnen en handdoeken.

  • Bedlinnen: €9,- per pakket (onderlaken, dekbedovertrek en sloop)
  • Handdoeken: €5,- per pakket (2 grote handdoeken en 1 kleine)

Team Klomp Sy Huis houd van dieren dus die zijn welkom. Voor de honden vragen we wel een kleine toeslag die bovenop de huurprijs komt.

  • Per nacht: €2,15
  • Per weekend: €4,30
  • Per midweek: €8,60
  • Per week: €15,-

Al onze gasten krijgen iets lekkers als welkom. Zo ook de viervoetige gasten als ze dat mogen van hun baasjes.

Wees er snel bij, want de dagen zijn zo vol geboekt

Wilt u boeken?? Stuur ons dan een mail naar klompsyhuis@gmail.com met uw adres en telefoonnummer en de dagen waarop u wilt huren. Wilt u iets extra’s huren en/of neemt u graag u hond mee vermeld dat dan ook.

Traveller Review Award 2023 van Booking

Daar is hij weer de award.

Ook dit jaar heeft Klomp Sy Huis weer een Traveller Review Award gekregen van Booking.com

Traveller Review Award 2023

Dit jaar is het een 8.7. We zijn er weer heel blij mee. Het bewijst dat gasten onze accommodatie, ligging, service en hygiëne waarderen.

Daar doen we het natuurlijk voor. We hopen dat onze gasten ons blijven waarderen. Maar ook dat ze blijven aangeven wat we kunnen verbeteren.

Het is ook aardig van Booking.com dat ze een heel award pakket geven zodat je alles overal zou kunnen delen als je wilt.

De brief van Booking.com

Bij het pakket zit ook een brief van Booking.com. Die deel ik ook met jullie deze keer.

Dank jullie wel Booking.com en gasten via Booking.com.

Iets extra’s voor gasten

We houden ervan om iets extra’s te doen voor onze gasten. Als ik weet dat 1 van mijn gasten jarig is of dat mijn gasten weg gaan omdat ze bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd zijn dan versier ik Klomp Sy Huis.

In de periode dat we Klomp Sy Huis verhuren heb ik een paar keer geweten dat er iemand jarig was en dat iemand hun trouwdag vierde in Klomp Sy Huis

Een bruidspaar dat 25 jaar getrouwd was.

Happy Birtday vogel

Voor jarige kinderen die ik een paar keer heb gehad hebben we nu een speciale gehaakte vogel Happy Birthday met een kadodoosje voor zich. In overleg met de ouders koop ik een kleinigheid voor het kind en stop het in het kadodoosje.

Happy Birthday heeft een speciale brief voor de jarige job .

Dus boekt u bij ons om bijvoorbeeld u trouwdag of verjaardag te vieren dan horen wij het graag. Dan kunt u rekenen op iets extra’s van Klomp Sy Huis.

Heeft u iets speciaals, meld het ons.

Bij Klomp Sy Huis houden we ervan om de gasten aandacht te geven. We vinden het daarom ook erg leuk als we bij de boeking van Klomp Sy Huis horen dat u, uw kind of een andere gast in uw gezelschap iets viert in Klomp Sy Huis.

Als u bij ons boekt via de site meld het ons dan gewoon (als u het wilt natuurlijk) dan zorgen we dat Klomp Sy Huis word versierd, dat er een kleinigheidje is voor u, uw kind of een andere gast in het gezelschap. Natuurlijk alles in overleg.

Dag 2022 en hallo 2023

Beste lezers,

Team Klomp Sy Huis wenst iedereen een fijn, gelukkig, gezond en ontspannen nieuwjaar.

Dag 2022

Het afgelopen jaar was een mooi jaar. We hebben vanaf de meivakantie weer veel mensen een ontspannen vakantie op de Veluwe mogen geven. De zomervakantie hadden we lekker vol zitten. Er kwamen zelfs gasten die 12 nachten bleven.

We hadden allerlei soorten van jong tot oud. Ook viervoetige gasten hebben we weer een hoop gehad. Over het algemeen vonden we Klomp Sy Huis netjes achtergelaten als we kwamen schoonmaken. Daar waren we heel blij mee.

We hebben de badkamer beneden voorzien van een mooi gewit plafond, de salontafel heeft een nieuw laagje lak gekregen en de bank is schoongemaakt. We hebben een nieuwe tv aangeschaft en een abonnement op Disney+ genomen. Onze gasten kunnen nu heerlijk Disney films en/of series kijken.

Kortom een goed jaar om op terug te kijken.

Hallo 2023

Inmiddels hebben er al weer een paar mensen geboekt in 2023. Vandaag hebben we de eerste schoonmaakbeurt binnen en buiten gedaan. We mogen vanmiddag 4 tweevoetige gasten en 1 viervoetige gast ontvangen.

Ons plan in 2023 voor Klomp Sy Huis is om te kijken hoe we kunnen investeren in duurzaamheid. We hebben het gehad over spouwisolatie en een inductieplaat in de keuken.

Op schoonmaak gebied werken we nu bijna met al onze middelen met de tabs van Happy Soaps. Ook gebruiken we nog steeds desinfectie om alle handvaten, knoppen en sommige andere oppervlaktes mee te desinfecteren.

Deze producten Happy Soaps gebruiken we.

We hopen dat 2023 een goed jaar word waarin veel mensen zullen kiezen voor een vakantie in eigen land en dan natuurlijk bij Klomp Sy Huis. We blijven in 2023 u een ontspannen vakantie op de Veluwe bieden in Afrikaanse sfeer.