Hoe boek je Klomp Sy Huis

Boeken bij Klomp Sy Huis

Bij de pagina Prijzen van Klomp Sy Huis heeft u kunnen lezen dat wij er bewust voor gekozen om huurprijzen op aanvraag beschikbaar te stellen. Dit omdat we naast onze eigen site Klomp Sy Huis op Airbnb en op Booking hebben staan.

We hanteren de nachtprijs waarvoor we Klomp Sy Huis aanbieden op Airbnb. Het beste is bij ons te informeren naar prijzen en beschikbaarheid via klompsyhuis@gmail.com en dan zullen we zo snel mogelijk u vragen beantwoorden. Ons telefonisch bereiken kan door te bellen naar 0318-481577 of 06-10182207.

Wat kan u verwachten als u bij ons boekt

  • Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u per mail
  • Als u via onze site boekt dan hoeft u geen administratie kosten te betalen. Wij rekenen wel 40% van de totale boekingskosten als aanbetaling.
  • We sturen u een huurovereenkomst op met de data dat u geboekt heeft, het bedrag, de datum wanneer het eerste deel van de boekingskosten moet betalen, ons rekeningnummer en het adres waar u de sleutel kan ophalen.
  • Als u speciale wensen heeft dan kunt u die bij ons aangeven. Bijvoorbeeld een campingbedje, box of kinderstoel voor uw baby/peuter.

Wat verwachten wij als u bij ons boekt

We vinden het heel fijn als u ons al uw adresgegevens en telefoonnummer stuurt, zodat wij een nette huurovereenkomst kunnen opstellen

We vinden het fijn als u op tijd aan ons aangeeft wat uw wensen zijn, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Bijvoorbeeld wilt u handdoeken, beddengoed of dingen voor uw baby/peuter.

Voor informatie klompsyhuis@gmail.com
Telefonisch 0318-481577 of 06-10182207

Sharing is caring!