Omgeving van Klomp Sy Huis

Vanuit Klomp Sy Huis kunt op vele manieren de omgeving verkennen. Dit kan wandelend, fietsend of met de auto.

Vlakbij Klomp Sy Huis vind u de Goudsberg met het Middelpunt van Nederland, de Hessenhut en de Tijdlijntrap.  Deze kunt u lopend bezichtigen.

Op de subpagina Wandel- en fietsroutes vind u  meer over speciale fiets en wandelroutes rond Klomp Sy Huis

Klomp Sy Huis
Lunters vrouwtje

Met de auto of de fiets kunt u naar het dorp rijden. Met de auto is het ongeveer 6 minuten(3,8 km) en met de fiets is het ongeveer 8 minuten(3 km). In het dorp vind u voor uw dagelijkse boodschappen  4 supermarkten, 2 slagers,  2 bakkers en een groenteboer. Verder vind u daar meerdere plekken waar u terecht kunt voor koffie, thee, lunch of diner.

In Lunteren vind u verscheidene winkels van de grote ketens, zoals een Hema, Kruitvat , Terstal, DA, Zeeman of Readshop. Maar ook lokale ondernemers met kleding voor volwassen of kinderen, dierbenodigdheden, snoep, vis of gereedschappen.

In het buitengebied van Lunteren vind op verschillende plekken landwinkels die streekproducten, biologische producten, kaas, eieren, vlees of groente verkopen.

Klomp Sy Huis
Valleilijn, vroeger Kippenlijntje

Lunteren is bereikbaar via de Valleilijn van Arriva vanuit Amersfoort of Ede-Wageningen.

In Lunteren rijd een Buurtbus, die ook een halte heeft bij Station Lunteren . De Buurtbus 505 stopt op verschillende plekken in Lunteren. Met de Buurtbus kunt u ook het NS Station Veenendaal-De Klomp.

Wilt u meer lezen over Lunteren. Bezoek dan onze link pagina en klik op Wegwies in Lunteren.

Sharing is caring!