Klomp Sy Huis blikt terug en kijkt vooruit

Beste lezers/volgers

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig, gezond, creatief, muzikaal en ontspannen 2020 wensen. We hopen dat wij met het verhuren van Klomp Sy Huis een bijdrage mogen leveren aan een ontspannen 2020.

Terugblik

We zijn erg blij dat we veel verschillende gasten van veel verschillende nationaliteiten hebben mogen ontvangen. Onze verhuur loopt via de Klomp Sy Huis site nog niet storm, maar via de sites Airbnb en Booking gaat het prima. We hebben via Airbnb in november gasten ontvangen die in 2018 ook bij ons verbleven hadden. Het was fijn om hen weer te mogen ontvangen. In de maanden oktober en november was het iets rustiger. In december hadden we weer veel weekenden vol en in de Kerstvakantie waren we op 1 op 2 daagjes na ook vol. Op de valreep van 2019 hebben we voor Klomp Sy Huis een combimagnetron gekocht zodat onze gasten nu ook afbakbroodjes of een pizza kunnen bakken.

In augustus van 2019 verhuurden we Klomp Sy Huis een jaar. We kunnen terugkijken op een mooi druk, gezellig jaar en hopen dat 2020 ook zo worden zal.

Vooruit kijken

Daarstraks heb ik alle pagina’s van deze site nagekeken en bijgewerkt. Dat zal ik komend jaar nog blijven doen. Er zijn een paar dingen aangepast en bijgekomen.

Anders is geworden dat we vanaf dit jaar hondenbelasting gaan rekenen voor het meenemen van een hond. Honden zijn nog steeds welkom en ze krijgen ook komend jaar een hondenkluifje als welkomsgeschenk.

We hebben nog veel ideeën voor Klomp Sy Huis om de sfeer in huis te veranderen en verbeterpunten om de gasten het zo aangenaam mogelijk te laten krijgen. Veel van de creatieve ideeën met betrekking tot de Afrikaanse sfeer zullen worden uitgevoerd door Klomp Creatie’s.

We zijn nog steeds hard bezig met het maken van informatiemappen in verschillende talen en het gastenboek. We willen kijken of we de site van Klomp Sy Huis zo kunnen maken dat er minder of bijna geen reclame op te zien is. We moeten nog onderzoeken hoe we dat doen.

In april 2020 hopen we dat de schilder Klomp Sy Huis weer van mooi likje verf kan voorzien. Terwijl buiten bezig is proberen wij binnen in Klomp Sy Huis de slaapkamer van een nieuw laagje verf te voorzien, een wc boven neer te zetten en eventueel wat andere dingen binnen op te knappen. In die tijd kunnen we Klomp Sy Huis niet verhuren. De bedoeling is dat we dan voor de meivakantie weer klaar zijn met alles.

We hebben voor 2020 al meerdere reserveringen staan via Arbnb en Booking maar onze agenda is nog lang niet vol. We hopen dat 2020 net zón goed verhuurjaar word als 2019 was.

Klomp sy Huis blijft in beweging om ook in 2020 de gasten een ontspannen vakantie op de Veluwe te bezorgen. We hopen u dit jaar als gast te mogen ontvangen.

Namens Klomp Sy Huis, Herma Klomp.

www.klompsyhuis.nl

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *