Wc boven is eindelijk klaar

Wc boven

In januari 2020 vertelde ik in een blog dat we van plan waren om een wc boven te maken.

In 2020 is Gertjan heel ijverig begonnen met de voorbereidingen om de ruimte waar de wc kwam klaar te maken dat er een wc in kon komen. Vroeger was die ruimte ons washok en sinds dat we Klomp Sy Huis verhuren stonden de oude laden die onder wasmachine en droger stonden er nog.

Na het slopen, opruimen en schoonmaken van de ruimte is Gertjan in augustus 2020 begonnen met het inzetten van het inbouwreservoir.

Het inbouwreservoir van de wc boven

Daarna heeft hij een poos niks meer kunnen doen vanwege de vele werkzaamheden van zijn eigen bedrijf www.installatiebedrijfklomp.nl. Maar ook omdat Klomp Sy Huis steeds vol zat met gasten en er tussendoor steeds net te weinig tijd was.

De afgelopen weken was het iets rustiger in Klomp Sy Huis en met het bedrijf, zodat Gertjan verder kon gaan met de wc.

Gertjan aan het werk in de wc

De achterwand waar het reservoir in hangt heeft tegels gekregen, het oude wasbakje is er uit gehaald, de nieuwe leidingen zijn aangelegd, er zijn andere plinten gekomen en daarna heeft de ruimte een frisse lik verf gekregen.

De wc hangt.
Er hangt een mooi kastje en nieuwe spiegel

De wc heeft een wasbakje met warm en koud water. In het kastje kunnen de gasten hun handdoek of evt. toilet spullen kwijt. Ze kunnen kijken hoe hun haar zit in de nieuwe spiegel.

Er moet alleen nog een klein plankje onder de spiegel zodat gasten daar hun tandenborstel kunnen neerzetten.

Op de plek van de rode handdoek op de foto komt binnenkort weer een echt Klomp Sy Huis gastendoekje te hangen.

De wc boven in Klomp Sy Huis

Morgen ga ik aan de slag met de schoonmaak van de wc en nadenken hoe we er nog een Afrikaans sfeertje kunnen brengen. De bedoeling is dat er op de deur van de wc weer een naamplaatje komt te hangen net als beneden. Daarmee gaat ga ik komende week aan de slag als er nog een naamplaatje ligt.

Houten naamplaatje op de wc beneden

We zijn blij dat onze gasten straks ook boven naar de wc kunnen. We denken dat het weer een stapje vooruit is om Klomp Sy Huis nog beter te verhuren.

Natuurlijk staat er straks zeep op de hoek van het wasbakje voor de gasten. Ook de wc rol hangt klaar. In het stopcontact zit een Airwick luchtverfrisser om een heerlijke geur te verspreiden.

Als de laatste details zijn afgewerkt, het naamplaatje, het gastendoekje en de Afrikaanse sfeer in de ruimte is gekomen dan zullen we nieuwe foto’s plaatsen.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *