Zebra Lean & Clean

Zebra Lean & Clean

Toen vorig jaar maart de Corona crisis begon ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat desinfecterende alcohol spray verkocht. Bij toeval kwam ik op de site van Zebra Lean & Clean terecht (https://zebra-clean.com)

Ik vond het erg grappig dat er een schoonmaak product met de naam Zebra. Zebra Lean & Clean heeft meerdere producten zoals allesreiniger, glasreiniger, keukenreiniger, sanitair reiniger en desinfecterende alcohol spray. Het bedrijf Zebra Lean & Clean is een klein familiaal bedrijf uit België. Hun bijdrage aan een groene gezondere aarde sprak me direct aan.

Ze willen bijdragen aan een groenere en gezondere aarde: elk verkocht Zebra-product geeft systematisch een bijdrage door aan Trees-for-All, een geregistreerde NGO die actief is in het planten van bomen over de hele wereld. (https://treesforall.nl/en)

Desinfecterende alcohol spray, multi/allesreiniger en sanitair reiniger

Zebra Lean en Clean verkopen de producten apart, maar ook ik handige 6 packs. Toen ik de eerste keer bestelde heb ik gekozen voor een hygiëne pakket met 2 flessen D- INFECTOL, 1 MULTI en 1 SANITARY reinigingsspray.

De sprays bevallen heel goed, ruiken heerlijk en maken krachtig schoon. Na een poosje raakte de D- INFECTOL op. Ik had gezien dat ze daarvan ook een 5 liter navulling hadden dus die heb ik meteen besteld. We vulden de 2 spray flessen steeds bij als ze weer leeg waren.

Ik heb Zebra Lean & Clean een mail gestuurd dat ik het jammer vond dat de andere sprays geen navulling producten hebben. Als antwoord kreeg ik dat ze het voorlopig bij alleen een navulling van de D-INFECTOL hielden.

Inmiddels waren we weer toe aan de 2e navulling van 5 liter en de andere producten begonnen ook op te raken. Dus heb ik maar nieuwe sprays besteld.

De flessen zijn elegant en liggen heerlijk in de hand.

De producten van Zebra Lean & Clean passen bij Klomp Sy Huis omdat wij houden van zebra’s. De standaard criteria die Zebra Lean & Clean voor hun producten nastreven willen wij nastreven voor het verhuren van Klomp Sy Huis.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *