Klomp Sy Huis

Wandel- en fietsroutes

Als u de omgeving van Klomp Sy Huis wandelend of fietsend wil verkennen zijn er veel mogelijkheden.

Wandelroutes:

U kunt meerdere wandelroutes lopen rond de Goudsberg. Als u in Klomp Sy Huis verblijft ligt de Goudsberg wandelroute klaar.

Klomp Sy Huis

Rondom Lunteren zijn er meerdere Klompenpaden. Twee daarvan zijn het Meulunterenpad van 12 km en het Valksepad van 11 km. Meer informatie over klompenpaden kunt u vinden op https://klompenpaden.nl

Natuurlijk kunt u ook gewoon rondlopen in het Lunters Buurtbos en al wandelend van de natuur genieten.

Fietsroutes:

De ANWB heeft diverse fietsroutes uitgezet in in de omgeving van Lunteren. De route is zonder enige kaart te fietsen. Bij de VVV zijn voor deze routes wel kaarten te koop, met hierop een aantal nuttige tips en bezienswaardigheden.

U kunt fietsen via fietsroutenetwerk de Veluwe. De Fietsnetwerk App is een gebruiksvriendelijke gratis App waarmee je fietsroutes op een hele nieuwe manier kunt ontdekken. In de app kun je namelijk niet alleen de mooiste fietsroutes ontdekken, ook krijg je bij de fietsknooppunten informatie over de leukste ‘afstapmomenten’ in de buurt. Open de App en bekijk wat er te doen is: een hapje eten, een kop koffie of een mooie bezienswaardigheid. Laat je verrassen door de vele mooie afstapmomenten die die je onderweg tegenkomt.

Er zin ook lokale fietsroutes verkrijgbaar zoals de Boerenlandroute, Hot naar Her route of het ‘t Fielecepeepad. Meer informatie over die routes vind u bij VVV Informatiepunt  The ReadShop Lunteren in de winkel.

Sharing is caring!