Klomp Sy Huis Logo

Wie is team Klomp Sy Huis

Eigenaars

Gertjan en Herma Klomp

Gertjan Klomp is installateur van beroep en heeft een eigen bedrijf dat Klomp Pompen en installatiebedrijf heet. Gertjan houd zich bezig met het onderhoud in en om Klomp Sy Huis. Dat houd in dat hij om het huis zorgt dat er gesnoeid word, onkruid gewied, blad geblazen en alle buitenklussen. In huis zorgt hij er voor dat alles wat stuk is wordt gemaakt, de tv word getest en waar nodig een opknapbeurt aan Klomp Sy Huis geeft.

Herma Klomp is activiteitenbegeleider van beroep. Ze werkt nu niet meer als betaalde activiteitenbegeleider, wel als vrijwilliger. Herma houd zich met de boekingen, schoonmaken, de website, sociale media berichten, de boekhouding van Klomp Sy Huis en het contact met de gasten.

Extra teamleden:

Nel Klomp: Nel is de moeder van Gertjan. Sinds 2020 helpt zij Herma met schoonmaken van Klomp Sy Huis. Als Gertjan, Herma en Leonie op vakantie zijn dan ontvangt zij ook de gasten en geeft zij hen de sleutel.

Leonie Klomp is de dochter van Gertjan en Herma. Ze helpt af en toe mee met kleine klussen.

Tineke Bokkers: Tineke is een goede vriendin van de familie. Zij helpt Nel met schoonmaken van Klomp Sy Huis als Gertjan, Herma en Leonie op vakantie zijn.

Team Klomp Sy Huis zorgt er samen voor dat gasten kunnen genieten van een ontspannen vakantie op de Veluwe.

Klomp Sy Huis

Sharing is caring!